Alles zat vandaag mee in het project nestkast! Allereerst het mailtje van N. de Jong - Scheveningen BV dat de bak klaar stond. Toen ik daar binnen was, het telefoontje van TV West of ze rond het middaguur konden komen draaien! Vervolgens het telefoontje met Fred die aanbood mijn chauffeur/meedenker/persfotograaf van de dag te worden. En in afwachting van TV West bleek ook de Brandweer - in het kader van de actie NLdoet! - nog eens onmiddellijk bereid om dinsdag met hun hoogwerker de oude nesten te komen verwijderen en de nieuwe bak op te komen hangen en kon ik bij het Groenbedrijf Den Haag twee emmertjes bodembedekking komen halen.
Tussen de middag met TV West gedraaid bij de timmerman en bij het Norfolkterrein, waarbij na afloop ook de Torenvalk nog even kwam bidden voor een goede afloop. En tenslotte bij de Gamma een potje buitenbeits en een kwast van Fred gekregen.
Als dat geen 'NLdoet-mood' is, weet ik het niet meer. Ik weet niet wat mij overkomt!!!!! 'I am so in the mood', zou Art Garfunkel gezegd hebben.
Wordt dinsdag vervolgd.

De foto's zijn gemaakt door Fred Klootwijk, die eigenlijk naar Scheveningen kwam voor de Grote Burgemeester van Scheveningen, maar genoegen nam met diens Wethouder Huisvestingszaken. Dank daarvoor!