Seraya

Nadat ik vanmiddag uitgevogeld was, reed ik nog even naar het Zuidelijk Havenhoofd. Beter maar, want daar kwam net de SERAYA naar buiten, terug naar het Triton Knoll-veld. Ik wist trouwens niet dat ze binnen lag, maar dat is een ander verhaal. Ik had alleen mijn vaste 300 mm telelens en mijn telefoon bij me, dus daar moest ik het mee doen. De SERAYA mislukte in eerste instantie, omdat ik met mijn telefoon te gehaast te werk ging, waardoor hij weigerde. Gr..... Toen zij ver genoeg  op zee was kon ik mijn telelens inzetten.

 

ALP Centre

ALP Centre

En toen ontdekte ik ook dat de ALP CENTRE in beweging was gekomen. Die had kennelijk liggen wachten tot het plekje van de SERAYA vrij kwam, want zij kwam de lichtenlijn indraaien. Bingo. Ik klikte er aardig op los nu ik wist wat ik met mijn telefoon in eerste instantie mis deed. Hopelijk kan ik nog een keer in de herkansing met mijn Sony, want die is gespecialiseerd in sleepboten...

En ik ben dubbel blij met haar foto's, want hierop wachtte de afronding van mijn in aanbouw zijnde Sleepbootdossier van de ALP CENTRE. Dat is nu af dus. Klik hier maar als je het wilt lezen!